Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Πολιτική και Εθνική Απάτη !!!


του Αντώνη Παπαντωνίου

Προσπάθησα όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα από τις Εκλογές και μετά να μην εκφραστώ Δημόσια για να μην κατηγορηθώ από τούς Φίλους που πίστεψαν στο ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως στην Ηγετική του Ομάδα ότι έχω κάποια εμπάθεια για οποιονδήποτε λόγο η ότι είμαι εξαιρετικά βιαστικός και συνεπώς άδικος, τουλάχιστον.
Όμως πιστεύω ότι ήρθε πλέον η στιγμή να εκφράσω την άποψή μου που είναι σε γενικές γραμμές ο αποτροπιασμός μου για το μίσος με το οποίο αντιμετωπίζουν την ύπαρξη της Πατρίδας μου και όλους εμάς τούς Πολίτες.
Όλοι θυμόμαστε τις δεσμεύσεις που ανελάμβανε ο σημερινός Πρωθυπουργός πρίν τις Εκλογές με το "θρυλικό Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης", έστω και αν εμένα δεν με κάλυπτε καθόλου.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Συγκυβερνήτη, μην τον ξεχνάμε.
Προσδοκίες λοιπόν στον έρμο Ελληνικό Λαό ότι τουλάχιστον θα πάρει μια ανάσα που τόσο έψαχνε γιατί τόσο του έλειπε από τη Ληστοσυμμορία...που έιχε προγηθεί !!!
Και έφτασε τελικά η ώρα της αλήθειας. Και τι είδαμε;;
Το πρώτο που χρονικά είδαμε να προτείνεται και να υπερψηφίζεται από ΟΛΟΥΣ,σχεδόν,Ο Νέος Πρόεδρος της.....Δημοκρατίας που ακούει στο όνομα Προκόπης ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ! Μέγας καθηγητής Συνταγματικού, παρακαλώ, Δικαίου , ο οποίος στο βιογραφικό του έχει:

1.- Ψήφισε στα πάντα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!

2.-Απαντώντας σε ερώτηση Δημοσιογράφου σε συνέντευξή του, ενώ ήταν ακόμα "Υπουργός" Εσωτερικών στην "Κυβέρνηση Παπαδήμου", στον ΣΚΑΙ-100,3 να δηλώνει ότι "παραβιάσαμε το Σύνταγμα" για να το....σώσουμε και ότι η "Κυβέρνηση" εκείνη, που αυτός υπηρετούσε ήταν προϊόν ΕΠΙΒΟΛΗΣ !!!

3.- Ήταν "Υπουργός" Εσωτερικών όταν δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος και όταν στη συνέχεια κάηκε η Αθήνα, με αθώα θύματα, από τούς γνωστούς αγνώστους "μπαχαλάκηδες.

4.- Ήταν εκείνος που αθώωσε από την κατηγορία στην Εξεταστική Επιτροπή τον Μιχελάκη, για το σκάνδαλο Πάλλη, με σκεπτικό όχι της ουσίας, αλλά ότι δεν είχε την ιδιότητα του Δημοσίου Υπαλλήλου.

5.- Ήταν ο εμπνευστής κατά την τελευταία Αναθεώρηση του Συντάγματος του....Μπόνους τω 50 εδρών στο πρώτο Κόμμα, υλοποιώντας προφανώς τις Διατάξεις του Συντάγματος περί Ισότητας, δίκην συμμετοχής σε Τηλεπαιχνίδι !!!

Στη συνέχεια είδαμε και ακούσαμε τον Αξιότιμο Κύριο Πρωθυπουργό να δηλώνει, εμφανώς φορτισμένος, κατά την εκφώνηση των Προγραμματικών Δηλώσεων στη Βουλή ότι "έχω ορκιστεί στο Σύνταγμα και θα τηρήσω την κάθε λέξη του"!! Και εμείς το "πόπολο" ενθουσιαστήκαμε, σκεφτήκαμε ότι ενδεχομένως τον είχαμε αδικήσει και νιώσαμε περηφάνεια. Όμως αδίκως περιμέναμε να απελαθούν άμεσα απ την Πατρίδα μας ο εσμός των Επιτρόπων που διαφεντεύουν τη Ζωή μας. Αδίκως περιμέναμε να συλληφθεί ¨αμελλητί" ο Υπόδικος Γεωργίου της θρυλικής ΕΛΣΤΑΤ και να παραπεμφθεί στη Δικαοσύνη. Αδίκως περιμέναμε να συλληφθούν και να παραπεμφθούν οι ένοχοι ¨Εσχάτη προδοσίας", δηλαδή αυτοί που υπέγραψαν το πρωτοφανές στα Παγκόσμια Χρονικά ότι δηλαδή "απεμπολούμε κάθε ασυλία λόγω άσκησης Εθνικής Κυριαρχίας" και έιχαν προδώσει τα Ιερά και Όσια του Έθνους και εφαρμόσει Γενοκτονία κατά του Ελληνικού Λαού !!!
Αντ' αυτών είδαμε να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας μια φαρσοκωμωδία που την είπαμε "σκληρή διαπραγμάτευση" που κατέληξε στην περιβόητη Πρόταση της Ελληνικής [;;;] "Κυβέρνησης" πρός τούς "Εταίρους" μας και κατ' εμέ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ με την Υπογραφή του αρμόδιου "Υπουργού" Αξιότιμου Κυρίου Βαρουφάκη.
Αυτή η διαδικασία έχει την εξής πρωτότυπη κατάληξη. Ενω μέχρι τώρα μας δίνανε εντολή οι 'Εταίροι" μας κι εμείς λέγαμε πάντα ΝΑΙ σε ΟΛΑ, σήμερα εξορθολογήσαμε το σύστημα. Λέμε εμείς πάρτε τα ΟΛΑ, παραφράζοντας το στίχο του άσματος που λέει "πάρε ότι θάλεις παλιατζή"
Αυτή είναι η κατάντια σας και θα πρέπει να σας προειδοποιήσω ότι έχετε διαλέξει Στρατόπεδο. Και αυτό είναι το Στρατόπεδο των Δωσιλόγων και πολύ σύντομα θα βρείτε απέναντί σας σύσσωμο τον Ελληνικό Λαό !!!

Αυτή η Πατρίδα δεν είναι για ΠΡΟΔΟΤΕΣ αλλά για ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ !!!
ΕΔΩ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ !!!

ΝΑΥΑΡΧΟΣ Λ.Σ. (ε.α.)-ΝΟΜΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ.

Ο Αντώνης Παπαντωνίου είναι μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. Περιστερίου

http://www.epamhellas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου