Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΜΕΤΑ – ΕΚΛΟΓΙΚΑ


Τέλειωσαν και οι εκλογές.
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο συμμετείχε στην εκλογική αναμέτρηση. Όχι όμως για να καθίσει στην ευρω-βουλευτική καρέκλα κάποιος από τους υποψηφίους του. Συμμετείχε, για να ενημερώσει και να αφυπνίσει τον ελληνικό λαό. Αγωνίστηκε για να ακουστούν οι αλήθειες του και να παρουσιάσει τις θέσεις του και τα προτάγματά του. Αγωνίστηκε να γίνει η φωνή του ελληνικού λαού που αγωνιά για την πατρίδα του και προσδοκά την απελευθέρωσή του από τα δεσμά των μνημονίων.
Το Ε.Πα.Μ. έχει τη θέληση να αγωνιστεί και να πει την αλήθεια. Έχει σταθερές απόψεις και θέσεις από τις οποίες δεν μετακινήθηκε ούτε χιλιοστό προκειμένου να παρασύρει ευκολόπιστους ψηφοφόρους να το ψηφίσουν.
Ίσως όλα αυτά να μην είναι αρκετά για να αυξήσει ένα κόμμα το εκλογικό του ποσοστό. Μολονότι τα μέλη του Ε.Πα.Μ. γνώριζαν πως ο προεκλογικός αγώνας θα είναι δύσκολος, αποφάσισαν κατά πλειοψηφία να συμμετέχουν.
Τα μέλη του Ε.Πα.Μ. Θερμαϊκού, ευχαριστούμε θερμά όλους όσους τίμησαν με την ψήφο τους το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, δίνοντάς μας δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν μας πτόησε. Αντίθετα μας όπλισε με κουράγιο να εντείνουμε την προσπάθεια και τη δράση μας.
Γι’ αυτό το Ε.Πα.Μ. Θερμαϊκού καλεί τους 195 συμπολίτες μας του Δήμου Θερμαϊκού που ψήφισαν Ε.Πα.Μ. να έρθουν σε επαφή με τον πυρήνα μας, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, να προτείνουμε νέες ιδέες, να κάνουμε πράξη το όνειρο της Δημοκρατίας.
Επίσης καλούμε όσους το επιθυμούν να ενταχθούν στις γραμμές του Μετώπου και να αγωνιστούν πλάι μας. Γιατί όπως διαπιστώνουμε όλοι, οι εκλογές δεν έλυσαν και δεν πρόκειται ποτέ να λύσουν το πρόβλημα της Ελλάδας. Η οργάνωση, η αλληλεγγύη, η αναζήτηση δεσμών με τον διπλανό μας, είναι πλέον ιερό καθήκον για το μέλλον της πατρίδας μας, των παιδιών μας, αλλά και των ίδιων των εαυτών μας.

Καλή αγωνιστική συνέχεια σε όλους! Δυναμικά και αποφασιστικά!!!

Ε.Πα.Μ. Θερμαϊκού: epamthermaikou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου