Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Γεωργία Φυδανάκη, υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΕΠΑΜ


Συνεχίζονται οι μαραθώνιες εκπομπές του Δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης με τους υποψήφιους στο Μητροπολιτικό Δήμο της Ξάνθης, όπως και με τους υποψήφιους Δημάρχους από τους υπόλοιπους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.
Ξεκίνησαν οι συνεντεύξεις με τους υποψήφιους Περιφερειάρχες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Ξάνθης, όπως και με τους Αντιπεριφερειάρχες της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.
Συνεχίζονται και πυκνώνουν οι συνεντεύξεις με τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές για τις εκλογές της 25ης Μαΐου και προγραμματίζονται οι μεταδόσεις μιας συνέντευξη Τύπου, με καθένα από τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων ή συνασπισμών κομμάτων, διάρκειας εξήντα (60’) πρώτων λεπτών της ώρας.
Τέλος, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν, από το Ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης, οι τέσσερις, τουλάχιστον, αυτοτελείς συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας με εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων ή συνασπισμών κομμάτων για τις Ευρωεκλογές. Ως ώρα μετάδοσης των συζητήσεων αυτών έχει οριστεί με το σχετικό Νόμο το διάστημα από 18:00−01:30.
Ακούστε τη Γεωργία Φυδανάκη, υποψήφια Ευρωβουλευτή με το ΕΠΑΜ

http://www.mixcloud.com/radio899/050514-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CF%85%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B7/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου