Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ανταλλαγή πυρών ΕΠΑΜ και Κρανηδιώτη


Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Γ.Γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης στην κυβέρνηση, από το «Radio Marconi 96,1 F.M.» του Βόλου, στον οποίο πραγματοποίησε επίσκεψη και την εκπομπή «Όλα στη φόρα» του Γιώργου Κουμιώτη, κατά την διάρκεια της οποίας και αναφερθείς στο φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, χαρακτήρισε «φασίστα» και «ναζί» το στέλεχος της Ν.Δ. Φαήλο Κρανιδιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καζάκης δήλωσε: «Θέλουν να ξεχωρίσουν την καλή Χρυσή Αυγή από την κακή Χρυσή Αυγή. Η κακή Χρυσή Αυγή είναι μέσα στις φυλακές, για να κρατήσουν απ' έξω την καλή Χρυσή Αυγή και για την χρησιμοποιήσουν, μόλις οικοδομηθούν κατάλληλες συνθήκες εμφυλίου μέσα στη χώρα... Επικεντρώνουν στην ηγεσία, να την αποκεφαλίσουν, ώστε να αναλάβει κάποιος Φαήλος Κρανιδιώτης, ενδεχομένως.


Γιατί για εμένα, ο Φαήλος ο Κρανιδιώτης, μιας και τον αναφέρουμε, γιατί απ' ότι διάβασα θα είναι και η αιχμή του δόρατος για την ευρωβουλή για τη Ν.Δ., για τον κ. Σαμαρά, τον θεωρώ πιο φασίστα, πιο ναζί από τον κ. Κασιδιάρη. Είναι πιο πεισμένος ναζί. Αν δείτε αυτά που γράφει, είναι χιτλερικά 100%. Τουλάχιστον ο άλλος προσποιείται τον εθνικιστή, αυτός εδώ είναι μπλεγμένος σε πολλά μεγάλα κόλπα. Τον θυμόμαστε από την εποχή Οτσαλάν... Έχει μια εμπλοκή, η οποία εμένα με τρομάζει περισσότερο αυτή η περίπτωση από τις άλλες περιπτώσεις του κ. Κασιδιάρη και των υπολοίπων. Απλά χρησιμοποιούν την ψυχασθένειά τους, να το πω έτσι, αν θέλετε βάλτε το σε εισαγωγικά. Ενώ ο άλλος είναι συνειδητός ναζί...».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Φ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ

«Του στέλνω την συμπόνια μου στο πολιτικό περιθώριο, απ' όπου πουλάει αντιμνημονιακά φούμαρα και 5 ευρώ για την εξέτασή του στο αρμόδιο τμήμα δημόσιου νοσοκομείου.
Όλος ο κόσμος είναι ένα τρελοκομείο, αλλά στο ΕΠΑΜ φαίνεται πως είναι τα κεντρικά».

Σχόλιο του Γ.Τ. του Ε.ΠΑ.Μ. για τη δήλωση του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη

«Όλος ο κόσμος είναι ένα τρελοκομείο, αλλά στο ΕΠΑΜ φαίνεται πως είναι τα κεντρικά» δήλωσε ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης στο «e-volos».

Τον ευχαριστούμε, που αναγνωρίζει ότι το Ε.ΠΑ.Μ. βρίσκεται στο επίκεντρο ολόκληρου του κόσμου.

Με τη δήλωσή του αυτή, ούτε λίγο ούτε πολύ, θεωρεί τον εαυτό του ως το μοναδικό γνωστικό ον στον πλανήτη, εν μέσω ενός …απέραντου τρελλοκομείου. Ψυχασθένεια ή τυπική απέχθεια απέναντι στο λαό και την πατρίδα που χαρακτηρίζει πάντα έναν συνειδητό ναζί;

Πάντως να είναι σίγουρος ότι πολύ σύντομα η ληστοσυμμορία των δωσιλόγων στην οποία ανήκει θα δώσει λόγο για εσχάτη προδοσία στη Δικαιοσύνη και στον ελληνικό λαό.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου